joi, 11 iunie 2009

2 lei punga de seminţe





Hai să ne rupem scaune pe cocoaşă sau se ne legăm unul celuilalt cate-o bâtă în jurul gâtului şi să urlăm pană la epuizare şi după aia, dacă nu am obosit, hai la vot să-l trimitem pe Jiji la Bruxelles ca să fie treaba treabă! Merită şi ultima picătură de sânge că...ce-ar fi lumea fără Steaua? Ce coşmar! Ce infern!...sau hai să NU! Surprinzător pentru unii dar pe lângă fotbal, chiar există şi alte sporturi. Nu vă vine să credeţi, nu-i aşa? Preferaţi să credeţi că Iisus a zburat printre nori. De fapt, ăsta e un prilej ca să mâncaţi mai mult decât de obicei. Şugubeţ românu' de felu lui. Revenind, începând de mâine şi până pe 21, pe stadionul "Arcul de Triumf" , se desfăşoara IRB Nations Cup, prilej cu care putem vedea jocul unora dintre cele mai bune echipe de rugby din Europa : Scoţia, Italia, Franţa, Uruguay şi printre ele şi România...sau puteţi s-o luaţi ca pe o ocazie de a mânca mai multe seminţe decât de obicei.

Promţătoarea mişcare de-a pune ca preşedinte al federaţiei române de rugby pe Alin Petrache, fost component al echipei naţionale, coleg de generaţie cu o mare parte a echipei actuale, pare a fi primul pas al României spre un mai onorabil loc in clasamentul european de rugby. Al doilea pas a fost de a reîntregi fostul lot naţional compus din jucători activi in campionatele Franţei, Angliei şi Italiei. Iniţiativa mai mult decât iresponsabilă a fostului preşedinte al federaţiei de a convoca, pe parcursul anului trecut, doar jucători din campionatul intern, nu a făcut decât sa bage rugby-ul românesc în hibernare pentru un an. Vineri va fi prima zi a turneului, zi în care România se duelează cu Uruguay-ul, marţi cu Franţa ( cel mai probabil, cel mai spectaculos dintre toate cele trei meciuri ale României ) şi duminică, 21 iunie, cel cu Italia.

Pentru un abonament pentru toate cele trei zile de competiţie nu trebuie să scoateţi mai mult de 20 de lei deci putem spune că e intrarea aproape liberă şi vă garantez că nu va fi nevoie să daţi bani pe spitalizare pentru că şi-a încercat vreunu' spray-u paralizant pe nasul vostru. Un sport de golani, practicat de gentlemani şi nu unul de femei practicat de analfabeţi ar putea să bifeze trei zile din mult prea încărcatul vostru timp şi, surprinzător, ar putea să vă lase un gust plăcut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu