vineri, 22 mai 2009

Ce-am avut şi ce-am pierdut


Din aproape orice pagina pe care o deschid în ultima săptămână, iese câte un articol despre Mihaela Rădulescu şi-aproape că-mi scoate ochii. Nu sunt o fană infocată a vedetei, ba dacă-mi amintesc din vechi, am pornit relaţia cu stângul când aceasta prezenta o emisiune despre nunţile anului sau ceva asemănator la Antena1. Avea un debit verbal nu chiar pe gustul meu. Între timp a făcut ceva tumbe şi-ajunsese ce-ajunsese. Ba chiar i-am citit cartea şi s-a menţinut pe linia de plutire.

Acum enervată ca "în ţara asta nu poţi face nici politică, nici artă, nici sport, nici muzică, nici performanţă de orice fel fără să fii înjurat de un netrebnic sau de o haită de netrebnici", aceasta îşi ia adio de la televiziune.

De parcă nu ar fi îndeajuns, trebuie sa apară câte o caţă care pune paie pe foc. Cine se pricepe cel mai bine decât idolul giuleştencelor, Bahmu? "Una peste alta, cimitirele sunt pline de oameni de neînlocuit. Una peste alta, vrea să ştie cum va rămâne relaţia dintre Mihaela şi Dani Oţil.

Norocul nostru că Bahmu pare a fi candidata ideală pentru următorul zbor din televiziune. Atenţie la botic! Ce să faci? Omu-l scoţi din sat, da' satu' din om, ba.

Un comentariu:

  1. Data viitoare cand mai vii la film sa fii mai atenta cu lucrurile personale.Am un carnet de student cu numele si poza ta.Daca iti mai e de folos ma gasesti la 0765715467 ;) Andrei

    RăspundețiȘtergere