joi, 21 mai 2009

Vând o sămânţă decojită !


Licitaţia incepe de la 500.De ce?."Dă lire sterline nebunuleee!".Ăla dă 10, ăla da 25, ăla 100.Gata, gata! Îndeajuns. Sămânţă vândută! Mai am şi-o şosetă! P-asta cine-o vrea?

Astăzi am dat peste noua "vedetă internaţională" care le arată româncelor care s-au săturat de centură cum să câştige un ban cinstit. Hai să vă vindeţi virginitatea! N-o mai aveţi? Creşteţi o plodoaică în regimul porcului pentru Crăciun şi Moşu vă aruncă pe horn 10000 de euro. Să nu vă speriaţi dacă Moşu coboară dintr-un Maserati şi-şi butonează blackberry-ul...suntem în epoca tuturor posibilităţilor. Scumpa noastră compatrioată şi-a scos la licitaţie virginitatea cu speranţa de a câştiga pe puţin 50000 de lire. Întâmplarea face ca bărbaţii să fie nişte imbecili macaronari şi să prefere să dea în schimbul virginităţii unei înflăcărate românce, o sticlă de cola la 250 de ml care nu e mai mult de juma' de euro, şi nu echivalentul roţilor maşinii pe care o visează de când au văzut pictorialul în care Andreea Mantea îşi târa sânii pe un Audi TT. Exemplul urmat a fost, probabil, mult mediatizata Natalie Dylan, tânara din California care şi-a vândut virginitatea pe nici mai mult, nici mai puţin de 3.8 milioane de dolari. O mică diferenţă.

Tot giumbuşlucul viitoarei "stea" a anului s-a cam dus pe râpă când a intervenit fiscul german care, in mod normal, taxează prostituatele cu 50% din venituri. Unde mai pui că, având in vedere faptul că a făcut banii pocnind din degete, s-ar prea putea sa plătească şi TVA, un mic bonus. Fiscul percepe ghiduşenia româncei a fi un act de prostituţie, şi ca atare, trebuie taxat: " Nu e un punct de vedere moral, ci unul fiscal "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu